Lampenkap 15 tot 50 cm vlaslinnen

Artikel 4 van 9
€ 21,95 (inclusief btw)

Lampenkap Bridge 15 tot 50 cm stof vlaslinnen licht of donker

Diameter onderkant (A)15 cm tot 50 (zie tabel bij foto's)
Diameter bovenkant (B)10 tot 45 cm (zie tabel in foto's)
Hoogte (C) (schuin gemeten / schuine zijde)

 

11 tot 26 cm

 

StofKeuze vlaslinnen donker of vlaslinnen licht. De binnenkant is wit.
Bevestigingstandaard als staand model, E27 grote fitting. Op aanvraag ook als hangende kap.
OverigHandgemaakt, afwerking met bies
Levertijd

 

Het duurt ongeveer 3 weken om een lampenkap te maken. T/m maandag 12.00u besteld: productie start die week en is na 3 weken klaar ( 3e maandag erop klaar en dinsdag op de post als pakket ). Bestelt u later in de week dan gaat uw kap dus pas op maandag in productie. De kappenbestellingen worden per week afgewerkt. Dat heeft te maken met het productieproces.

De aangegeven levertijd wijkt af gedurende voorjaars- zomer- (juli/augustus) en kerstvakantie en/of rondom overige feestdagen (koningsdag, bevrijdingsdag e.d.). Afwijkende lever en openingstijden staan in geval van langere sluiting, zoals in de zomer of tussen kerst en nieuwjaar, aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Zie onze informatie pagina voor afwijkende leverdata/perioden: Algemene informatie

Voor lampenkappen is het altijd verstandig bij ons langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen.

 

Lampenkap model Bridge op maat in Vlaslinnen.

Handgemaakt in Nederland. Voor deze kap heeft u keuze uit verschillende maten en een lichte of donkere vlasslinnen kleur. Dit vlas heeft een soort bruinige / zand kleur. Een mooie stof voor in een landelijk interieur. Grotere maat nodig? Dat kan op aanvraag en tot 120 cm breed.

Op de foto ziet u dit model in 35 cm breedte afgebeeld ter voorbeeld. Niet van iedere maat in deze stof heb ik een foto. Een andere maat kan dus een iets andere uitstraling hebben. In principe blijven de maten in verhouding en daarmee het model hetzelfde.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding.

© 2020 - 2024 Roeland hout en licht | sitemap | rss