Los glas voor lamp

LOS LAMPEN GLAS

Los glas voor een lamp kopen? Zoekt u een los glas / glaasje van uw lamp? Ik lever ook service door het glas aan te bieden van de door mij gemaakte lampen.

Helaas kan ik voor u niet aan andere glazen komen dan die hieronder staan aangeboden of van andere merken. Ik adviseer u bij ander glas om te kijken of er nog een sticker op de lamp zit van de fabrikant en met die informatie daar rechtstreeks te informeren danwel googlen.

Het is ook niet mogelijk om los glas per stuk te laten maken. Het glas bied ik voor u aan als serviceartikel voor de door mij gemaakte en verkochte lampen. Ik vind het namelijk belangrijk dat wanneer u als klant een lamp bij mij koopt, u daarvoor ook service kunt krijgen. Besteld u daarom het onderstaande glas voor een andere lamp dan waar deze origineel voor bedoeld is, controleer dan eerst goed of het glas past. Meten=weten.

Soms is het glas op voorraad maar houd er rekening mee dat veel glas uit Italie en Oostenrijk komt en daardoor een langere levertijd kan hebben. Vragen naar ander glas heeft helaas geen zin, dat heb ik niet en kan ik ook niet voor u bestellen. Ik verkoop enkel het glas voor de door mij gemaakte en verkochte lampen.

Hieronder vind u het losse lampenglas voor uw wandlamp, hanglamp, vloerlamp, tafellamp of plafondlamp:

© 2020 - 2024 Roeland hout en licht | sitemap | rss