lampenkap Punt 55 x 15 x 26 cm wit

Artikelnummer: lampenkap punt 55 cm wit chinz11
Artikel 7 van 9
€ 63,95 (inclusief btw)

Lampenkap punt 55 x 15 x 26 chinz 11 wit

Diameter onderkant (A)55 cm
Diameter bovenkant (B)15 cm
Hoogte (C)

29 cm (schuine zijde gemeten)

 

StofChinz 11 (wit) Gladde stof.
Bevestigingstaand model kap (voor op een vloer- of tafellamp, niet hangend). E27 grote fitting
OverigHandgemaakt in Nederland
Levertijd

Het duurt ongeveer 3 weken om een lampenkap te maken. T/m maandag 12.00u besteld: productie start die week en is na +- 3 weken klaar ( 2e maandag erop klaar en dinsdag op de post als pakket ). Bestelt u later in de week dan gaat uw kap dus pas op maandag in productie. De kappenbestellingen worden per week afgewerkt. Dat heeft te maken met het productieproces bij de leverancier.

De aangegeven levertijd wijkt af gedurende voorjaars- zomer- (juli/augustus) en kerstvakantie en/of rondom overige feestdagen (koningsdag, bevrijdingsdag e.d.). Afwijkende lever en openingstijden staan in geval van langere sluiting, zoals in de zomer of tussen kerst en nieuwjaar, aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Zie onze informatie pagina voor afwijkende leverdata/perioden: Algemene informatie

 

Voor lampenkappen is het altijd verstandig bij ons bedrijf langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen.

 

Lampenkap punt 55x15x26 wit

Stoffen lampenkap in witte stof. U kunt hem in zowel hangend model als staand model krijgen voor bijv. een tafellamp of als hangmodel voor een hanglamp of leeslamp. Ook leverbaar in andere kleuren en maaten. Handgemaakt in Nederland.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding

© 2020 - 2024 Roeland hout en licht | sitemap | rss