lampenkap Drum 30 cm zwart of bruin leer

Artikelnummer: lampenkap Drum 30 cm zwart of bruin leer
Artikel 9 van 9
€ 44,95 (inclusief btw)

Lampenkap Drum 30 cm bruin of zwart leer op goud

Diameter onderkant (A)30 cm
Diameter bovenkant (B)20 cm
Hoogte (C)17 cm
Stofzwart leer, donkerbruin leer of lichtbruin leer met goudkleur binnenzijde (let op imitatieleer, echt leer is verboden)
Bevestigingstaande kap (voor een vloer- of tafellamp, niet hangend). E27 grote fitting
OverigHandgemaakt
Levertijd

 

Het duurt ongeveer 3 weken om een lampenkap te maken. T/m maandag 12.00u besteld: productie start die week en is na 3 weken klaar ( 3e maandag erop klaar en dinsdag op de post als pakket ). Bestelt u later in de week dan gaat uw kap dus pas op maandag in productie. De kappenbestellingen worden per week afgewerkt. Dat heeft te maken met het productieproces.

De aangegeven levertijd wijkt af gedurende voorjaars- zomer- (juli/augustus) en kerstvakantie en/of rondom overige feestdagen (koningsdag, bevrijdingsdag e.d.). Afwijkende lever en openingstijden staan in geval van langere sluiting, zoals in de zomer of tussen kerst en nieuwjaar, aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Zie onze informatie pagina voor afwijkende leverdata/perioden: Algemene informatie

 

Voor lampenkappen is het altijd verstandig langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen. Zoekt u een andere maat of model?

 

Lampen kap Drum 30 cm donkerbruin of zwart leer

Stoffen lampenkap in zwart, donkerbruin of licht bruin lederen stof en goudkleurige binnenkant voor een warme uitstraling. Zowel als staand- en als hangmodel verkrijgbaar. Op aanvraag ook leverbaar in andere variaties en maten.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding

© 2020 - 2024 Roeland hout en licht | sitemap | rss