Luiken Restauratie

Bestaande  houten sierluiken laten repareren? Last van houtrot in uw luik? Regio Achterhoek: omgeving Gaanderen, Terborg, Silvolde, Zelhem of Doetinchem? Dan kunt u bij mij ook terecht voor restauratie van uw buitenluik:

-houtrot: bij aantasting herstel ik de schade en/of vervang ik aangetaste delen van het luik

-Nieuw beslag laten aanbrengen. Bijv. scharnieren, duimen en geheng kom ik voor u vervangen of nieuw aanbrengen.

-Restauratie. Bestaand luik maar verkeren onderdelen in slechte staat? Ik kom hem bij u ophalen en restaureer hem in de werkplaats. U krijgt een luik terug dat weer jaren in weer en wind kan hangen.

 

Werkwijze:

1. Neem vrijblijvend contact op. Stuur een bericht met uw naam, telefoonnummer en een foto/korte omschrijving van wat u wilt laten doen. Ik bel u z.s.m. terug.

2. We maken een afspraak dat ik (gratis) even kom kijken om het werk op te nemen, hierover afspraken te maken. Ik maak een offerte voor u op en als u akkoord bent kunnen we een datum inplannen.

3. Op de afgesproken dag en tijd kom ik het gemaakte werk afleveren, plaatsen en/of maken. Ik heb een werkbus en neem zelf professioneel gereedschap, een trap e.d. mee.

4. U bent tevreden en betaald pas achteraf.

 

 

  

  

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Het beste kunt u een mail sturen met uw contactgegevens, en indien mogelijk alvast een korte omschrijving/foto van wat u wilt laten doen. Dan neem ik z.s.m. contact op. Overdag sta ik vaak op een ladder, met hout en gereedschap in mijn handen, draag oorbescherming e.d. en dan is het niet heel handig om telefoontjes aan te nemen. Daarom verzoek ik altijd even een bericht te sturen, dan bel ik u terug op een geschikt moment. Bedankt.

© 2020 - 2024 Roeland hout en licht | sitemap | rss